Payza számla fajták ismertetése és azok költségei magyar nyelven.

Payza számla

A Payza -n belül 3 fajta számla létezik, ami közül regisztrációkor kell választani:

– Starter számla: Ez egy alap számla, ahol a pénzmozgás korlátozva van. Ez annyit jelent, hogy havi szinten 400 dollárt vagy ezzel egyenértékű más devizát lehet fogadni és teljes élettartam alatt is csak max. 2000 dollár lehet ez az összeg. Tehát, ha hosszabb ideig használjuk a Payza starter számlát. akkor ez idő alatt nem léphetjük át a 2000 dollár pénzforgalmat. További hátránya, hogy hitelkártyáról sem lehet pénzt befizetni ennél a Payza számlánál.
– Personal: Ez már egy sokkal jobb számla, itt megszűnnek a pénzbeli korlátok. Bármekkora lehet a pénzmozgás és hitelkártyát is lehet használni. Javaslom, hogy már rögtön regisztrációkor ezt a számlatípust válasszuk!

– Business : Üzleti számla. Vállalkozásoknak, szervezeteknek és webshopoknak. Természetesen itt sincs semmilyen pénzmozgási korlát.

A következő táblázatban a Payza számlák díjai, költségei vannak összefoglalva.

Figyelem!! Fontos tudni, hogy a Payza -n a pénz küldése és fogadása nem ugyanaz a Payza pénz befizetéssel és kifizetéssel! Pénzt más Payza felhasználónak vagy online boltnak lehet küldeni illetve fogadni tőle. A pénz befizetés és kifizetés viszont a Payza számlánk feltöltésére vagy a számlánkról a pénz kiutalására vonatkozik pl. belföldi banki utalással.

Payza díjak

 

Payza díjak
Payza díjak

A pénz befizetés sornál a VÁLTOZÓ felirat annyit jelent ,hogy 13250 FT alatt 800 Ft a levont költség , a felette viszont ingyenes.