Paypal-ról kifizetés Payoneer bankkártyára – www.payoneer.com

Kifizetés Paypal -ról Payoneer bankkártyára

A Payoneer kártya tulajdonosként lehetőségünk van közvetlenül a Payoneer bankkártyánkra kikérni több nagyobb cégtől a pénzünket illetve fizetésünket.
Ezeknek a cégeknek a listáját itt lehet megtalálni:
Cégek listája

Ilyen cég például a Paypal is. Szóval,ha nem szeretnénk magyar bankszámlánkra utalni a Paypal számlánkról a pénzünket, akkor lehetőségünk van Payoneer bankkártyára is ráutalni.
Ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy igényeljük a Payoneer US Payment Service szolgáltatását.
Ha új Payoneer regisztrálók vagyunk, akkor rögtön a regisztrációs űrlapon az US Payment Service szolgáltatás már ki is van választva.
Ha régebbi felhasználók vagyunk, akkor a magyar nyelvű ügyfélszolgálaton kérjünk segítséget!
Egyébként egy igazolványunkat kell beszkennelni hozzá, amit elküldünk az ügyfélszolgálatnak.

Ha aktiválva lett a szolgáltatás és már a Payoneer kártya is a tulajdonunkban van, akkor megkapjuk a banki adatokat, amit a Paypal oldalon kell beírnunk a pénz kiutalásához, így egyenesen a Payoneer kártyánkra érkezik a pénz a Paypal-tól.

$25 bónusz az újonnan regisztrálóknak!

Ha rajtunk keresztül regisztrálsz Payoneer Mastercard bankkártyát, akkor most $25 dollár jutalmat kaphatsz! Figyelem! Ez az ajánlat nem él, ha nem rajtunk keresztül regisztrálsz(lenti linken)!!
Ehhez annyi kell csupán, hogy megigényled a kártyát és miután legalább 100 dollár fizetés érkezett rá valamelyik cégtől, akkor 30 munkanapon belül a kártyádon jóváírják a 25 dollár bónuszt. Kártyáról-kártyára utalás nem számít bele.

Egy kis segítség a regisztrációhoz:

1. Ékezetet ne használj!
2. Mikor az email címed második alkalommal kell megadnod és nem tudod a “@” jelet beírni, akkor jelöld ki a már beírt email címed. Jobb klikk rajta és “másolás” majd “beillesztés” az “e-mail cím ismét”-hez.