Neteller számlakezelés – bejelentkezés és jelszó emlékeztető

NETELLER számlám kezelése – belépés, személyes adatok

A www.neteller.com oldal kezdőlapján a bejelentkezéshez jobb felső sarokban levő “Sign in” gombra kell klikkelni, ahol következő képernyő fogad:

Neteller bejelentkezés
Neteller bejelentkezés

A bejelentkezéshez add meg az adataidat az alábbiak szerint:

  • Email or Account ID: az Email címed vagy a 12-jegyű számlaazonosítód.
  • Password: a jelszavad.

Ha megadtad mindezt, kattints a “Sign in” gombra a bejelentkezéshez. Ha elfelejtetted valamelyik azonosítódat vagy a jelszavadat, illetve ha regisztráció után nem kaptál e-mailt a fiókod adataival, kattints a “Forgot your account information?” linkre. Ezután a következő ablak jelenik meg:

Neteller elfelejtett belépési adatok
Neteller elfelejtett belépési adatok

Itt add meg az e-mail címedet (Email Address), a keresztnevedet (First Name), valamint a vezetéknevedet (Last Name). A Continue gombra kattintva megjelenik egy szöveg, hogy az email címedre küldtek egy linket. Ha mejött az email, akkor kattints rá! Az alábbi képernyő fogad, ahol a regisztrációkor kiválasztott biztonsági kérdésre kell megadnod a választ (példánkban a biztonsági kérdés az anyja leánykori neve):

Neteller biztonsági kérdés
Neteller biztonsági kérdés

A választ beírva és a Continue gombra kattintva a rendszer közli, hogy az Account ID-t és a Secure ID-t hamarosan megkapod e-mailben. Ha a jelszavadat is elfelejtetted, kattints az “Forgot your password?” linkre, és a fent leírt hasonló módon juthatsz hozzá.

Ha módosítani szeretnéd a személyes adataidat (levelezési cím, e-mail cím, telefonszámok, jelszó, hírlevél beállításai), kattints a baloldali Settings menüre. Az ezután megjelenő ablakban a következő beállításokat változtathatod meg az adott opció melletti “Edit” (szerkesztés) gombra kattintva:

  • Mailing Address: a levelezési címed. A “New Street Address” mezőben adhatod meg az új utca/házszám/emelet/ajtó adatokat, a “City” mezőben a városodat, a “Postal Code” mezőben pedig az irányítószámodat. A változtatások érvényesítéséhez kattints a “Submit Changes” gombra. Ebben az ablakban a lakhelyed szerinti országot nem tudod megváltoztatni – ehhez küldj egy e-mailt az addresschange@neteller.com címre a neveddel és az új címeddel.
  • Email Address: az e-mail címed. Megváltoztatásához mindkét mezőbe írd be az újonnan használni kívánt e-mail címedet, majd kattints a “Submit Changes” gombra.
  • Phone Number: a telefonszámod. Ugyan a “Home Phone” (otthoni telefonszám) mezőbe kötelező írnod, nem feltétlenül kell vezetékes számot megadnod, lehet mobil is. A változtatások érvényesítéséhez kattints a “Submit Changes” gombra.
  • Password: a jelszavad. Megváltoztatásához a “Current Password” mezőbe írd be a jelenlegi jelszavad, majd a “New Password” és a “Confirm Password” mezőkbe az újat. A változtatások érvényesítéséhez kattints a “Submit Changes” gombra.
  • Mailing List: itt állíthatod be, hogy szeretnél-e e-mailben értesülni a NETELLER akcióiról és tájékoztatásairól. Ha igen, akkor a “YES”, ha nem, akkor pedig a “NO” opció legyen bejelölve. A változtatások érvényesítéséhez kattints a “Submit Changes” gombra.

Az utóbbi három beállítást szabadon változtathatod; viszont ha még csak Express számlád van (a magyarázatot lásd a Számla verifikáció menüben), akkor a levelezési cím és az e-mail cím módosítása csak az ügyfélszolgálaton keresztül lehetséges.