Neteller befizetés -i módok ismertetése magyar nyelven

« Neteller gyors regisztráció »

Befizetés a NETELLER számlára

NETELLER számládat több féle módon tudod feltölteni: bankkártyával, hitelkártyával, belföldi banki átutalással, külföldi banki átutalással, abaqoos -al vagy Ukash -al. Mindegyik lehetőséget Express számlával is igénybe veheted, de Extended számlával magasabbak a befizetések felső határai.

Befizetéshez klikkelj a menüsorban a “Money in” linkre. Ezután a következő képernyő jelenik meg:

Neteller befizetés
Neteller befizetés

Több befizetési mód közül van lehetőség választani. A felső sorban vannak a különböző bankkártya és hitelkártya befizetési lehetőségek. Sorban: Visa bankkártya, Visa hitelkártya , Visa electron bankkártya, Mastercard hitelkártya, Mastercard bankkártya és Maestro bankkártya.

Az alsó sorban: OTP-s abaqoos, következő kettő a belföldi banki utalás, Ukash , Külföldi banki átutalás és az utolsó a direkt befizetés egy szerencsejáték oldalra.

Bankkártyás és hitelkártyás befizetés

Válasszuk ki, hogy bankkártyával ( Debit card ),- itt a Maestro, Mastercard, Visa és Visa electron kártya az elfogadott – vagy hitelkártyával szeretnénk befizteni ( Credit card) ,itt Mastercard-ot vagy Visa card-ot tudunk használni.
A következő képernyőn írd be az utalni kívánt összeget (Amount, a feltöltési minimum és maximum értékhatárok a mező mellett láthatók), majd írd be a kártyaszámodat (Card Number), válaszd ki a kártya pénznemét (Card currency) pl, ha forint kártyád van, akkor a HUF-ot ,a kártyád lejáratát (Card Expiration Date, hónap/év), a CVC kódot (Card Verification Number, a háromjegyű szám a kártyád hátulján).A folytatáshoz kattints a “Continue” gombra. A megjelenő képernyőn a “Confirm” gombbal jóváhagyhatod és elindíthatod a befizetést, a “Change”-et megnyomva pedig módosíthatod az adatokat.

Ha több bankkártyás tranzakciód is sikertelen volt, a NETELLER zárolni fogja a számládat.

Az befizetés díja: 1,75%

Befizetés banki átutalással

Banki átutalással ingyen feltöltheted a számládat, az utalás 2-3 munkanapon belül megérkezik NETELLER számládra. Válaszd ki az alsó sorban a 3. ikont (kis házikó)! Ez esetben a befizetés két lépésből áll:

 • A NETELLER oldalán meg kell adnod a tervezett átutalás adatait; ekkor még nem kerül levonásra semmilyen összeg a bankszámládról, csupán értesíted a NETELLER-t arról, hogy utalni fogsz. Ha rákattintottál az alsó sorban a 3. ikonra (kis házikó),akkor a megjelenő képernyőn add meg a kívánt összeget (az előírt értékhatárokon belül), és kattints a “Continue” gombra. A következő ablakban látni fogod,hogy ha pl Eurós számlát nyitottál a Neteller -nél ,akkor forintban mennyit kell befizetned (deposit amount ), ismét a “Continue” gombot megnyomva megjelenik a befizetés részletei,amit a kicsit lejjebb a “Belföldi Átutalás” részben olvashatsz el, ezeket írd le , majd close gombbal bezárhatod az ablakot, ezzel jóváhagytad az utalást, melyről e-mailben is értesítést kapsz. A “Change details” gombbal megváltoztathatod az összeget, a “Cancel”-lel pedig az egész folyamatot megszakíthatod.
 • A bankodban el kell indítanod az átutalást – akár netbankon, akár telefonon, akár személyesen.

Belföldi Átutalás

Az utalást vagy készpénzbefizetést erre a bankszámlára kell teljesíteni (de csak miután kitöltötted az utalást a NETELLER oldalán!!):

 • Bank neve: Erste Bank Hungary Nyrt.
 • Számlaszám: 11600006-00000000-33533650

FONTOS, hogy akár akár a készpénzbefizetéses, akár az átutalásos opciót választod, a Közlemény rovatba mindenképp írd be a 12 számjegyű NETELLER azonosítódat ,különben nem tudják a Te NETELLER számládhoz társítani a befizetést! A fenti lépés megtétele után (tehát miután a NETELLER-t értesítetted a befizetésről), 1 hét azaz 7 nap áll rendelkezésedre, hogy az utalást vagy készpénzbefizetést végre hajtsd, különben törlődik a rendszerből.

Külföldi átutalás

Az utalást az alábbi bankszámlára kell küldeni (miután kitöltötted az utalást a NETELLER oldalán, ezeket az adatokat látod):

 • Bank neve: Barclays Bank
 • Bank címe: 1 Churchill Place, E14 5HP, London, Egyesült Királyság
 • Kedvezményezett: NETELLER UK Limited
 • Számlaszám: 53284422
 • Bank azonosító száma (Sort code): 20-36-47
 • IBAN (nemzetközi bankszámlaszám): GB56 BARC 2036 4753 2844 22
 • BIC kód: BARCGB22
 • Kedvezményezett címe: 2 Mount Pleasant, Cambridge, CB3 0RN, Egyesült Királyság

A közlemény rovatba mindenképpen írd be a 12-jegyű NETELLER számlaszámodat, ellenkező esetben nem biztos, hogy fel fogják tudni dolgozni az utalást. Ha nincs hova megadnod a NETELLER számlaszámodat utalásnál (azaz ha a bankod nem teszi lehetővé közlemény írását), lépj kapcsolatba a NETELLER ügyfélszolgálatával.

« Neteller gyors regisztráció »