Moneybookers vásárlás

Milyen előnyöket kínál a moneybookers az eladók számára?

1. A vételár azonnali átvételének lehetőségét: nem kell többé várni a bankokra.
2. A kifizetések a világ bármely sarkán átvehetők. A moneybookers-szel végre kihasználható az internet legnagyobb előnye: országhatárok nélkül forgalmazhatunk.
3. A moneybookers kemény valuta. Általános szabályunk szerint a már teljesült kifizetések visszavonhatatlanok.
4. A pénzküldemény fogadása ingyenes.

Milyen előnyöket kínál a moneybookers a vevők számára?

1. Kényelmes fizetési lehetőséget belföldi átutalással, hitelkártyával vagy csekkel.
2. Alacsony, diszkont árfekvésű díjakat: csak 1%-ot fizet az átutalások összegei után, de maximum 0,5 Euro-t.
3. A kifizetések azonnaliak, ezért sokkal gyorsabban átveheti az árut.
4. Nincs szükség arra, hogy bármilyen érzékeny pénzügyi vagy személyes adatot (lakcím, kártyaszám, számlaszám) közöljön az eladóval.

Az eladó azt kérte, hogy a moneybookers-en keresztül fizessek. Mit kell tennem?

1. Lépés: Regisztrálja magát ingyenesen.
2. Lépés: Ahhoz, hogy pénzt küldehessen az eladónak, először pénzt kell küldenie saját moneybookes számlájára. Ennek legegyszerűbb módja a banki átutalás. Bejelentkezés után menjen a következő oldalra:
================================================
"My Account" > "Upload Funds" > válassza a "bank transfer" fizetési módot > írja be a küldeni kívánt összeget > megkapja a tranzakciót azonosító ID számot és az átutaláshoz szükséges banki adatokat.
================================================
Ezután indítsa el az átutalást számlavezető bankjánál. Ügyeljen arra, hogy a tranzakciót azonosító ID számot vagy a moneybookers számláját azonosító e-mail címét tüntesse fel az átutalási megbízás közlemény rovatában. A honlapunkon további lehetséges fizetési módokat is találhat.
3. lépés: Amint a pénzösszeg jóváírásra kerül moneybookers számláján elküldheti az eladónak a vételárat a "Send Money" oldal utasításait követve. A kifizetés teljesítéséhez az eladó által közölt e-mail címet használja.

Mi történik, miután pénzt küldtem egy eladónak?

Az eladó e-mailben értesül az Ön fizetéséről. Miután az e-mailben elküldött linkre kattint, a címzett bejelentkezhet a számlájához, vagy ennek hiányában új számlát nyithat. A pénzküldemény azonnal megjelenik a számlája egyenlegén, amit bármikor átutalhat a bankszámlájára, vagy rendelkezhet fölötte különböző egyéb lehetséges módon.

Fizethetek olyan eladónak is aki nem moneybookers tag?

Igen! Az eladót e-mailben értesítjük az Öntől érkezett pénzről. Az e-mailben küldött linkre kattintva a címzett számlát nyithat a moneybookers-nél. Ezt követően a pénzküldemény azonnal megjelenik a számlája egyenlegén, amit bármikor átutalhat a bankszámlájára, vagy rendelkezhet fölötte különböző egyéb lehetséges módon.

Az eladónak kifizettem a vételárat moneybookers számlámról, de nem akar regisztrálni. Most akkor elveszett a pénzem?

Ne aggódjon, a pénze biztonságban van. Amennyiben a címzett két hétig nem jelentkezik, a pénzét visszahelyezzük az Ön számlájára.
Eladó vagyok és vevőm moneybookers számláról fizetett. Mikor lesz a pénz biztos bevételem, hogy elküldhessem neki az árut?
Amint egy összeg megérkezik a számlájára úgy tekinthet az elektronikus pénzre, mintha készpénz lenne. Ha egyszer megjelent a számláján, a tranzakciót nem lehet visszavonni.

Önök tulajdonképpen letéti szolgáltatást nyújtanak?

Nem, mi nem letéti szolgáltatást végzünk. A moneybookers egy magánszemélyek közötti pénzküldési lehetőséget kínáló szolgáltatás (person-to-person payments) amely biztonságos azonnali fizetési lehetőséget kínál az interneten keresztül.

 

Demo Content

Van arra lehetőség, hogy eladóként feltegyem a logojukat internetes értékesítési oldalaimra?

Igen, az "Auction Resource" oldalunkon kiválasztatja az Önnek megfelelő logot. A logo elhelyezéséhez be kell építenie annak html kódját a fizetési módokat tartalmazó oldalába. Egyszerűen másolja ki a logo html kódját az Auction Resource oldalunkon, és illessze be azt a kívánt helyre saját honlapján. A logo nem tűnik fel amíg a honlap offline állapotban van hanem csak akkor, amikor az adott oldal közvetlenül kapcsolódik az internethez.