Moneybookers csoportos átutalás

Mi a csoportos átutalás?

A csoportos átutalás lehetővé teszi, hogy nagy számú kedvezményezett részére egyszerre teljesítsünk kifizetést. Csoportos átutalás esetén maximum 100 címzettet állíthat be, egymástól akár eltérő fizetési összegekkel.

Mennyibe kerül a csoportos átutalás?

A szabványos díjat alkalmazzuk: minden egyes kifizetés után az átutalás összegének 1%-át számítjuk fel, de nem többet mint 0,5 Euro-t, vagy azzal megegyező összeget az Ön számlája pénznemében.

Hogyan működik a csoportos átutalás?

Bejelentkezés után menjen a következő oldalra:
================================================
"Send Money" > "Make a Mass Payment!" > kövesse az utasításokat.
================================================
A kifizetések teljesítéséhez készítenie kell egy táblázatot, amely tartalmazza a kedvezményezettek e-mail címeit, az átutalás pénznemeit, a kifizetések összegeit, és opcionálisan a kifizető közleményeit.

Hogyan tudom az egyes kifizetések állapotát nyomon követni?

Minden egyedi kifizetésről bejegyzés készül, amely az előzményeknél tekinthető meg. A bejegyzések tartalmazzák minden egyes kifizetés státuszát: átvették, nem keresték, visszautasították, vagy visszaérkezett.

Milyen fájlformátumot használhatok a csoportos átutaláshoz?

A fájlt tabulátorral elválasztott oszlopokat tartalmazó táblázat formátumban kell elkészíteni a következők szerint:
1. oszlop: e-mail cím
2. oszlop: pénznem
3. oszlop: összeg
4. oszlop: megjegyzés, vagy hivatkozási szám (ez az oszlop nem kötelező). Használhatja pl. arra, hogy a kifizetés nemzetközi tranzakció azonosítóját feltűntesse. A megjegyzés nem lehet hosszabb, mint 32 karakter.
A fájlt elkészítheti pl. Microsoft Excel-lel úgy, hogy a táblázat 3 oszlopot tartalmazzon a szükséges információkkal. Amikor elkészült, válassza a mentés másként opciót, és a táblázatot mentse el .csv formátumban. Megjegyzés: a fájlnévnek minden egyes csoportos utalás esetében különbözőnek KELL lennie!

Mi az előnye a csoportos átutalásnak?

Nagy mennyiségű kifizetések esetén költséget és időt takaríthatunk meg. Tökéletes módja az ügynöki jutalék, ügyfélbónusz, vagy munkabér kifizetésének.