Moneybookers technikai probléma

Technikai problémái vannak?

Ha a moneybookers oldal használata közben technikai probléma lép fel, próbálkozzon a következőkkel a hiba elhárításához:
Az Internet Explorer menüsorában válassza az Eszközök > Internet opciók menüpontot, majd kattintson a "fájlok törlése" és az "előzmények törlése" gombokra a cache memória törléséhez. Az OK gomb megnyomása után zárja be a böngészőt, majd indítsa újra az Internet Explorert. Ha ez nem segít indítsa újra a PC-t. Kérjük győződjön meg arról, hogy a böngésző program beállításainál engedélyezte a cookie-k használatát.
Vegye figyelembe azt is, hogy a moneybookers.com honlapja úgy lett megtervezve, hogy csak azokkal a böngésző programokkal működjön együtt, amelyek támogatják a 128 bites SSL titkosítási eljárást. Ha böngészőprogramja nem támogatja ezt a titkosítási szabványt, töltse le és telepítse az MS Internet Explorer, vagy a Netscape Navigator legfrissebb verzióját. Ha mindezeket követően is problémákat tapasztal, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal ("Contact" > "Messaging Centre") a hiba elhárítása érdekében.

Szükségem van a 128 bites titkosításra ahhoz, hogy használhassam a moneybookerst?

Igen. A moneybookers weboldala csak 128 bites titkosítással müködik.